top of page

BLOG

Lees meer over wat we doen, wat ons drijft en hoe we winnen.

Wieteke Kalkema bij De Selectie

De Selectie heeft zich versterkt met topadviseur Wieteke Kalkema die deze maand overkwam van MarketingOost. Wieteke is een zeer ervaren adviseur en onderzoeker. Bij De Selectie gaat ze spelen met rugnummer 9. Om kansen te benutten te dus! :-) Lees verder onder de foto voor een nadere kennismaking...

Waarom ga je voor De Selectie spelen?

De insteek van de Selectie past goed bij hoe ik zelf graag werk. Een bedrijf of organisatie heeft een vraag en zoekt een oplossing. Of die vraag nu een HR-, marketing-, of communicatiesticker krijgt, maakt dan eigenlijk niet heel veel uit. Ze willen vooral een oplossing voor hun uitdaging. Ik ben ervan overtuigd dat de meest effectieve (en creatieve) oplossingen juist worden bereikt wanneer je buiten de hokjes begint te denken, en dat is precies wat De Selectie doet.


Wat zijn de uitdagingen waar jij voor warmloopt?

Ik word het meest blij van vraagstukken die draaien om identiteit en positionering. Wie ben je als organisatie of bedrijf? Hoe komt dat tot uiting: zowel intern naar je eigen medewerkers als extern naar je klanten? Welke beloften maak je daarbij?


Mijn doel daarbij is om het zo praktisch en concreet mogelijk te maken. Niemand heeft iets aan abstracte visies en missies. Het laat ten eerste ruimte voor interpretatie en ten tweede wordt het een stuk lastiger om het in de dagelijkse praktijk te implementeren. Ik ga hier graag met onze klanten en partners mee aan de slag!

Je gaat met rugnummer 9 spelen. Waarom dat nummer?

Ik heb weinig tot niks met voetbal (en sport in het algemeen), dus daar kon ik geen mooi rugnummer uit afleiden. Ik heb voordat ik bij de Selectie begon, samen met mijn vriend, zes maanden door Afrika gereisd. Tijdens deze reis hebben we in totaal negen landen bezocht in Zuidelijk en Oost-Afrika. Vandaar rugnummer 9!

Heb je nog een fun fact over jezelf?

Ik ben dol op reizen: de mensen, het eten en drinken, de landschappen, en de verschillende culturen. Ik heb het geluk gehad dat ik al best veel van de wereld heb mogen zien. Zo heb ik een half jaar in de VS en Australië gewoond en heb ik meerdere lange reizen door Azië en Afrika mogen maken. Hoog op het wensenlijstje staat om met, een nog te bouwen, camper naar Georgië te reizen.

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page