top of page

Training communicatieplan maken

We leren je hoe je communicatie écht effectief kunt inzetten

Wat gaan we doen?

Communicatie inrichten voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging. Makkelijk toch? Iets met een mooie website en af en toe een post op social media. Maar... draagt al die communicatie-inzet wel bij aan de doelen van je organisatie? Wie is eigenlijk je doelgroep, wat wil je van ze en hoe bereik je ze? Effectieve communicatie hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar je moet er wel goed over nadenken. Daarom heeft De Selectie een training ontwikkeld. Daarin helpen we een praktisch communicatieplan op te stellen, dat past bij jouw organisatie en bijdraagt aan jullie doelen. 


De training bestaat uit 4 onderdelen:

  • Training 1: de basis. Wat is effectieve communicatie eigenlijk? Wat zijn trends en ontwikkelingen in communicatie? En hoe kijk je vanuit inhoudelijke doelen naar communicatie en wat communicatie kan bijdragen?

  • Training 2: doelen en doelgroepen. We zoomen in op de kenmerken van jouw organisatie, de belangrijkste doelgroepen en gaan communicatiedoelen formuleren. 

  • Training 3: van strategie naar aanpak. We bepalen de communicatiestrategie en bedenken een aanpak die hierbij past. 

  • Training 4: Uitvoering en organisatie. We gaan aan de slag met communicatiemiddelen en de organisatie van de uitvoering: wie en wat heb je nodig?


Aan het einde van de training weet je niet alleen hoe je communicatie inzet om je inhoudelijke doelen te bereiken, maar ga je ook echt aan de slag met jouw eigen communicatieplan. 


Iedere training is maatwerk: we passen de training aan op jouw organisatie en de specifieke behoeftes die jij en je team hebben. Ook kunnen we het ritme van de trainingen aanpassen op de groep: het kan bijvoorbeeld in vier avonden of in twee dagdelen.

We leren je communicatie in te zetten om je organisatiedoelen te bereiken

Trainingen vol inspiratie en mooie voorbeelden

Je gaat naar huis met een praktisch communicatieplan

Janou van Rheenen

06-41292242

Janou van Rheenen

MEER WETEN?

Je kan erop vertrouwen dat wij het voor je regelen!

Success! Message received.

WAT WE OOK DOEN

KLANTCASES

bottom of page