Festival

We organiseren eens per jaar een festival met een divers aanbod aan masterclasses

Het allereerste Selectie Festival “Buiten de hokjes” zit erop. Op 2 juni 2022 mochten de deuren van ons festival eindelijk open. De middag en vroege avond stonden in het teken van het opdoen van kennis, netwerken en vooral ook genieten van een heerlijke festivalsfeer met een foodtruck, drankjes én een band.

Buiten de gebaande paden

De diversiteit aan mensen, meningen en uitdagingen, is waar we het festival voor hadden georganiseerd. Sprekers en gasten kwamen vanuit heel Nederland, van diverse organisaties, met uiteenlopende achtergronden en dus ook een verschillende kijk op de diverse onderwerpen. Maar één ding hadden ze gemeen: tijdens het festival wilden ze buiten de gebaande paden kijken.

 

Line-up

We gingen helemaal buiten de hokjes: er was een diverse line-up aan masterclasses. Van personal branding, tot een discussie over generatieverschillen op de werkvloer. Van een strategie snelkookpan tot een sessie over racisme. Deze, en nog veel meer workshops, passeerden gedurende de middag diverse malen de revue.

Volgend jaar

Op naar volgend jaar dus! Dan organiseren we een nieuw festival. Hoe, waar en wanneer, dat weten we nog niet. Maar wil je er graag bij zijn, meld je dan vast aan. Dan ben je de eerste die de informatie hierover ontvangt.

Festival - bijeenkomst, masterclasses

Laat je gegevens achter voor Het Selectie Festival 2023:

Success! Message received.