top of page

Bouw & Infra

Op zoek naar een adviesbureau in de bouw en infrastructuur? Wij helpen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw- en infrawereld bij het informeren en betrekken van hun omgeving

Wat doen we?

In de bouwwereld zijn de ogen vaak gericht op techniek. Een nieuw gebouw, snelweg, spoorbaan of een rotonde in een drukke stad. Al die projecten kennen echter een omgeving die met die werkzaamheden te maken krijgt. Of er hinder van gaat ondervinden. Of mee moet worden afgestemd.

 

Door ‘aan de voorkant’ de omwonenden te informeren of betrekken en af te stemmen met professionele stakeholders zal de uitvoering soepeler lopen. Ook kom je voor minder verrassingen te staan en worden risico’s beheerst. Onze ervaring is daarnaast dat als het contact met de omgeving en stakeholders goed is, je krediet opbouwt voor als er een keer iets niet goed gaat in het project.

 

De adviseurs van De Selectie zorgen dat de omgeving tijdig en relevant wordt geïnformeerd of wordt betrokken. We zijn een schakel tussen project en omgeving en ontlasten het project zoveel mogelijk. Dat doen we zonder poespas, doelgericht en kostenefficiënt.

 

De Selectie begeleidt bouwprojecten van planstudie tot oplevering. Praktisch, met altijd het projectdoel in het achterhoofd. We kennen de bouw- en infrawereld van beide kanten; zowel van opdrachtgevers- als opdrachtnemerskant. 

 

Meer weten? Neem contact met ons op om te verkennen hoe we jouw project kunnen helpen.

Wij kennen de bouw- en infrawereld, zowel vanuit opdrachtgevers als opdrachtnemers.

Onze ervaren communicatieadviseurs en omgevingsmanagers helpen bij het succesvol realiseren van jouw project.

Van alleen een stakeholderanalyse tot ondersteuning gedurende het hele project: wij denken graag mee hoe we jouw project verder kunnen helpen.

Gerben van den Hurk

06-12573511

Gerben van den Hurk

MEER WETEN?

Je kan erop vertrouwen dat wij het voor je regelen!

Success! Message received.

WAT WE OOK DOEN

KLANTCASES

bottom of page