top of page

Bouw & Infra

Op zoek naar een adviesbureau in de bouw en infrastructuur? Wij helpen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw- en infrawereld bij het informeren en betrekken van hun omgeving

Wat doen we?

In de bouwwereld zijn de ogen vaak gericht op techniek. Een nieuw gebouw, snelweg, spoorbaan of een rotonde in een drukke stad of juist in landelijk gebied. Al die projecten hebben een ding gemeen. Ze vinden plaats in een omgeving. Een politieke omgeving, een zakelijke omgeving, een omgeving waarin veel belangen spelen én een omgeving van omwonenden die met werkzaamheden te maken gaat krijgen.


Door ‘aan de voorkant’ de juiste stakeholders (politiek, professionals en publiek) tijdig te betrekken is de kans het grootst dat je input ontvangt waar het project nog beter van wordt, je voor minder verrassingen komt te staan en risico’s beter beheersbaar maakt. De vraag is: hoe doe je dat zodanig dat er een helder, doorlopend proces ontstaat waarin iedere stakeholder zich gehoord voelt, op zijn/haar gewenste manier betrokken wordt en relevante input levert.

Onze ervaring is dat als het contact met je stakeholders goed is en je proces zorgvuldig is, je daarnaast ook nog eens krediet opbouwt voor als er een keer iets minder goed gaat in het project. Je hoeft niet op eieren te lopen.


De adviseurs van De Selectie zorgen dat de omgeving tijdig en relevant wordt betrokken. We zijn een schakel tussen project en omgeving. We verbinden daarbij de verschillende belangen, adviseren over het proces en ontlasten het projectteam zoveel mogelijk. Dat doen we zonder poespas, doelgericht en kostenefficiënt.


De Selectie begeleidt de omgevingskant van bouwprojecten en andere ruimtelijke projecten van planstudie tot oplevering. Altijd met een strategische of tactische blik, maar niet vies om de handen uit de mouwen te steken om het projectdoel te halen. We kennen de bouw- en infrawereld zowel van opdrachtgevers- als opdrachtnemerskant. En dat helpt.


Meer weten? Neem contact met ons op om te verkennen hoe we jouw project kunnen helpen.

Wij kennen de bouw- en infrawereld, zowel vanuit opdrachtgevers als opdrachtnemers.

Onze ervaren communicatieadviseurs en omgevingsmanagers helpen bij het succesvol realiseren van jouw project.

Van alleen een stakeholderanalyse tot ondersteuning gedurende het hele project: wij denken graag mee hoe we jouw project verder kunnen helpen.

Gerben van den Hurk

06-12573511

Gerben van den Hurk

MEER WETEN?

Je kan erop vertrouwen dat wij het voor je regelen!

Success! Message received.

WAT WE OOK DOEN

KLANTCASES

bottom of page