top of page

Onderwijs

Op zoek naar een adviesbureau met kennis en ervaring binnen het onderwijs?

Wat doen we?

Samen sterk voor goed onderwijs! Het onderwijs staat onder druk, mede door landelijk beleid, de positie van scholen en docenten, arbeidsmarktkrapte en hoge verwachtingen van ouders, politici en de lokale omgeving. De Selectie helpt je graag om binnen deze context je ambities waar te maken en goed onderwijs te kunnen blijven aanbieden.


Wij adviseren organisaties in het onderwijs over verschillende vraagstukken. We begeleiden jullie bij het proces om tot een goede strategie te komen, adviseren over inhoudelijke keuzes én zorgen voor het gewenste resultaat. Hebben jullie al een mooie strategie maar wil het in de praktijk maar niet van de grond komen? Dan ligt er wellicht een organisatievraagstuk onder waarbij wij jullie kunnen helpen. Of hebben jullie een duidelijke positionering nodig, die past bij jullie identiteit en ambities?  


Natuurlijk is een strategie pas het begin; veranderen gebeurt in de praktijk. Daarom ondersteunen we managers, (staf)afdelingen en teams in dit proces. Daarbij hebben we aandacht voor zowel de harde kant (organisatie-inrichting, werkinstructies en taakomschrijvingen) als de zachte kant (gedrag, communicatie en samenwerking) van de verandering. Om deze vraagstukken goed uit te voeren is er ook een veranderplan of passende communicatiestrategie nodig. Wij helpen met zowel de interne als de externe communicatie. 


En zoek je een bestuursadviseur, woordvoerder, of een adviseur voor bijvoorbeeld je directie, Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen? Extra, tijdelijke ondersteuning nodig bij een bestuurder of directeur? Onze ervaren strategische adviseurs hebben kennis van zaken binnen het onderwijs en draaien zo mee.

Van strategie tot positionering, onze ervaren adviseurs helpen je.

Samen aan de slag in doelgerichte, interactieve (en leuke!) sessies.

Concrete aanpak met minder 'blabla' en meer resultaat.

Gjerryt Leuverink

06-42108497

Gjerryt Leuverink

MEER WETEN?

Je kan erop vertrouwen dat wij het voor je regelen!

Success! Message received.

WAT WE OOK DOEN

KLANTCASES

bottom of page