top of page

Zorgorganisaties

Op zoek naar een adviesbureau met kennis en ervaring binnen de zorg?

Wat doen we?

Wij adviseren organisaties in de zorg over en helpen bij hun strategie-, communicatie- en organisatievraagstukken. Een duidelijke positionering voor jouw organisatie nodig? Behoefte aan inspiratiesessies over de inzet van social media voor jouw doelgroep of juist hulp bij een reorganisatie of crisiscommunicatie? Door onze ruime ervaring met organisaties in de zorg te combineren met onze expertises en frisse blik kunnen we je helpen met jouw opgaven.


(Online) Strategievorming
Wat is jullie ambitie? Hoe bereiken jullie de afgesproken doelstellingen? En hoe kan communicatie hieraan bijdragen? Onze ervaren adviseurs hielpen al vele organisaties binnen de zorg en zijn dus bekend met de complexiteit die het speelveld met zich meebrengt. Met doelgerichte, interactieve (en leuke!) sessies werken we, samen met mensen uit jouw organisatie, stap voor stap van visie en ambitie naar de strategie. Zo hielpen we verschillende ziekenhuizen, organisaties in de gehandicaptenzorg, wooninstellingen en gemeenten.

 

Interne en externe communicatie
Lastige vraagstukken rondom patiëntcommunicatie, een ingrijpende organisatieverandering of zoekende naar jullie inzet op social media? Vragen die wij eerder kregen van andere organisaties. Samen verkennen we jullie opgave en maken we een plan van aanpak dat past bij jullie. Het resultaat? Geen dikke stukken waarin je verdrinkt, maar een compacte strategie of aanpak met heldere taal waar je echt mee verder kunt.

 

Crisiscommunicatie
Ook in tijden van crisis ondersteunen wij graag. Bijvoorbeeld door ervaren woordvoerders en adviseurs te leveren. Daarnaast kunnen wij doorlopende monitoring inrichten (ook op afstand!).  
 

Van interne communicatie tot advies over social media: onze ervaren adviseurs helpen jou met de opgaven binnen jouw organisatie.

Samen aan de slag in doelgerichte, interactieve (en leuke!) sessies.

Het hele traject begeleiden tot een eenmalige workshop: neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Janou van Rheenen

06-41292242

Janou van Rheenen

MEER WETEN?

Je kan erop vertrouwen dat wij het voor je regelen!

Success! Message received.

WAT WE OOK DOEN

KLANTCASES

bottom of page