top of page

Zorgorganisaties

Op zoek naar een adviesbureau met kennis en ervaring binnen de zorg?

Wat doen we?

Samen werken we aan een toekombestendige zorg! De zorg is essentieel voor Nederland maar staat erg onder druk. Personeelstekorten, stijgende kosten, vergrijzing en een toename van langdurige en copmplexe zorg, geven een steeds grotere werkdruk.  De Selectie helpt je graag om, binnen deze context, goede zorg te kunnen blijven leveren. 


Wij adviseren organisaties in de zorg over verschillende vraagstukken. We begeleiden bij het proces om tot een goede strategie te komen, adviseren over inhoudelijke keuzes én zorgen voor het gewenste resultaat. Hebben jullie al een mooie strategie maar wil het in de praktijk maar niet van de grond komen? Dan ligt er wellicht een organisatievraagstuk onder waarbij wij kunnen helpen. Of hebben jullie een groeiambitie en daarvoor een duidelijke positionering nodig?


Natuurlijk is een plan pas het begin; veranderen gebeurt in de praktijk. Daarom ondersteunen we managers, (staf)afdelingen en teams in dit proces. Daarbij hebben we aandacht voor zowel de harde kant (organisatie-inrichting, werkinstructies en taakomschrijvingen) als de zachte kant (gedrag, communicatie en samenwerking) van de verandering. Om dit goed uit te voeren is ook een passende communicatiestrategie nodig. Wij helpen met zowel de interne als de externe communicatie.


En zoek je een bestuursadviseur, woordvoerder, of een adviseur voor bijvoorbeeld je directie, Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen? Of heb je extra, tijdelijke ondersteuning nodig bij een bestuurder of directeur? Onze ervaren, strategische adviseurs hebben kennis van zaken en draaien zo mee.

Ook in tijden van crisis ondersteunen wij zorgorganisaties. Bijvoorbeeld door ervaren woordvoerders en adviseurs te leveren. Daarnaast kunnen wij doorlopende monitoring inrichten (ook op afstand!).  
 

Van strategie tot planvorming, onze ervaren adviseurs kennen de zorg.

Samen aan de slag in doelgerichte, interactieve (en leuke!) sessies.

Van een heel traject tot een enkele workshop: maatwerk kan altijd.

Janou van Rheenen

06-41292242

Janou van Rheenen

MEER WETEN?

Je kan erop vertrouwen dat wij het voor je regelen!

Success! Message received.

WAT WE OOK DOEN

KLANTCASES

bottom of page